Bug report in v0.7.11

A place to submit bugs to the Andor's Trail Development Team.
User avatar
Nut
Posts: 654
Joined: Mon Oct 27, 2014 12:14 pm
android_version: 8.0
Location: Glade

Re: Bug report in v0.7.11

Post by Nut »

Oh, cat486, you are right. I had changed the dialogue to fix a nasty error that occurred sometimes. And now the dialogue looks wrong indeed, when you approach the slippery ground a second time.
I'll fix the dialogue - but no, you won't get another swimming lesson. Once is enough :mrgreen:
Nut
_____
Lara: Lvl 49, HP 69, AC 229%, AD 28-33, CHS 41, BC 188% Do 6, IF 1, Ce 1, Ev 2, Reg 1, Ta 1, Dp 1, La 1
Conina: Lvl 38, Anwyn[/i]: Lvl 52, Nut: Lvl 61
spacesoon
Posts: 3
Joined: Sat Aug 01, 2020 9:30 am
android_version: 9.0 - Pie

Re: Bug report in v0.7.11

Post by spacesoon »

Hi Everybody,

I don't know why, but my Blackwater Mountain map is all messed up. I am in the dark caves where I can't see where I am going, but the problem is that the correct pathways are blocked. I looked up the correct path here because I thought I was just missing something:

http://thegleep.com/index.php?title=And ... %27s_Trail

But several of those paths are blocked. In particular:

*Path into room in NW corner of 1st map, southern entrance
* Path near room in NW corner of 1st map, Eastern entrance
EDIT: * Path in 2nd map connecting entrance with exit (I missed the path somehow, this is not blocked)
* Also, it's not blocked, but the path in the SW corner of the map is very different now.

I have no idea what happened, but it is physically impossible for me to traverse these paths.

Can you check and let me know what I need to do to fix? I can't reach Blackwater at all because of this.

Thanks
Lvl: 34, XP: 702266, PV: 301, FQ: 28
HP: 74, AC: 187, AD: 15-20, AP: 3/12, ECC: 9%, CM: 2, BC: 58, DR: 3
Gold: 21349 | RoLS:0, RoL:0, GoW:0, VSH:0, RoFLS:0
BS:1, CS:2, IF:2, Re:1, FS:DW:1
User avatar
Nut
Posts: 654
Joined: Mon Oct 27, 2014 12:14 pm
android_version: 8.0
Location: Glade

Re: Bug report in v0.7.11

Post by Nut »

Just find the path for yourself, the maps in internet are not reliable here
Nut
_____
Lara: Lvl 49, HP 69, AC 229%, AD 28-33, CHS 41, BC 188% Do 6, IF 1, Ce 1, Ev 2, Reg 1, Ta 1, Dp 1, La 1
Conina: Lvl 38, Anwyn[/i]: Lvl 52, Nut: Lvl 61
User avatar
rijackson741
Posts: 3463
Joined: Tue Aug 20, 2013 2:04 am
android_version: 10 - Android 10
Location: Somewhere in Dhayavar

Re: Bug report in v0.7.11

Post by rijackson741 »

The paths are not the same for everyone. There are six possibilities. Once you have started, it will never change for that specific character though.
Level:69, XP:6009681, PV:551, FQ:73
HP:224, AC:200, AD:42-52, AP:3, ECC:23%, CM:3, BC:174, DR:3
Gold: 237559 | RoLS:1, RoL:1, GoW:1, VSH:1, RoFLS:1
HH:1, WA:1, CS:2, Cl:1, IF:4, Ev:3, Re:2, WP:DA:1, WP:1S:1, AP:L:1, FS:DW:2, S:DW:1
User avatar
zizkin
Posts: 21
Joined: Mon May 21, 2018 10:21 am
android_version: 7.0

Re: Bug report in v0.7.11

Post by zizkin »

Hi, maybe following is not a bug and if so, then not really big one:
In dialog umar_guild02_27d you are told: '... We have arrangements at the inn in town though. If you tell them Umar sent you then you will not have to pay for a bed'
I would suggest to have then this option available when speaking to Bela (during the night) and not having a room rented so far. In ATCS I do not see this option and therefore I even cannot select it in game.
Or maybe I misunderstood something... (well, my English in not that good).

Thanks for the good job on the game. I am enjoing the new quests.
User avatar
rijackson741
Posts: 3463
Joined: Tue Aug 20, 2013 2:04 am
android_version: 10 - Android 10
Location: Somewhere in Dhayavar

Re: Bug report in v0.7.11

Post by rijackson741 »

Thanks. It's a bug. The dialogue was written, but the logic was never put in place. It's easy to fix though.
Level:69, XP:6009681, PV:551, FQ:73
HP:224, AC:200, AD:42-52, AP:3, ECC:23%, CM:3, BC:174, DR:3
Gold: 237559 | RoLS:1, RoL:1, GoW:1, VSH:1, RoFLS:1
HH:1, WA:1, CS:2, Cl:1, IF:4, Ev:3, Re:2, WP:DA:1, WP:1S:1, AP:L:1, FS:DW:2, S:DW:1
User avatar
zizkin
Posts: 21
Joined: Mon May 21, 2018 10:21 am
android_version: 7.0

Re: Bug report in v0.7.11

Post by zizkin »

OK. And here is another one:
If you equip 2 rings of lesser shadow, you get icon showing shadow regeneration condition at magnitude 1, but each round the hero is healed as it is magnitude 2 (2 HP are healed). I do not know which logic was intended. Maybe the condition should be stackable, in that case "just" make condition stackable, otherwise it gets more difficult to solve I think.
Thanks
User avatar
Nut
Posts: 654
Joined: Mon Oct 27, 2014 12:14 pm
android_version: 8.0
Location: Glade

Re: Bug report in v0.7.11

Post by Nut »

Are you sure that you don't add the regeneration skill point? I just tried and got only 1 hp/round.
Nut
_____
Lara: Lvl 49, HP 69, AC 229%, AD 28-33, CHS 41, BC 188% Do 6, IF 1, Ce 1, Ev 2, Reg 1, Ta 1, Dp 1, La 1
Conina: Lvl 38, Anwyn[/i]: Lvl 52, Nut: Lvl 61
User avatar
rijackson741
Posts: 3463
Joined: Tue Aug 20, 2013 2:04 am
android_version: 10 - Android 10
Location: Somewhere in Dhayavar

Re: Bug report in v0.7.11

Post by rijackson741 »

Either that, or just ate some food?
Nothing has changed for the RoLS, and nobody else has noticed this.
Level:69, XP:6009681, PV:551, FQ:73
HP:224, AC:200, AD:42-52, AP:3, ECC:23%, CM:3, BC:174, DR:3
Gold: 237559 | RoLS:1, RoL:1, GoW:1, VSH:1, RoFLS:1
HH:1, WA:1, CS:2, Cl:1, IF:4, Ev:3, Re:2, WP:DA:1, WP:1S:1, AP:L:1, FS:DW:2, S:DW:1
User avatar
Antison
Posts: 3809
Joined: Mon Mar 28, 2011 11:33 pm
android_version: 10 - Android 10
Location: A home without a beagle is just a house

Re: Bug report in v0.7.11

Post by Antison »

RoLS does not stack. What you are seeing is the result of the Regeneration skill or a health item.
"A home without a beagle is just a house"
Post Reply