ATCS bug?

Discussions of the development process of the game.
Post Reply
BiasZebra
Posts: 17
Joined: Tue Apr 02, 2019 7:34 pm
android_version: 6.0 - Marshmallow

ATCS bug?

Post by BiasZebra »

For whatever reason, my ATCS can't load the workplace (left it for half an hour and didn't stop loading), but when I delete the conversation files in the created json it loads. The quest and npc files seem to load well, it's just the conversation list that bugs it out.

Is it something I did? Things were normal until I made a worldmap and all this stuff started.

Posted in Ideas in Motion because I wasn't sure where else to post it.
User avatar
rijackson741
Posts: 3596
Joined: Tue Aug 20, 2013 2:04 am
android_version: 10 - Android 10
Location: Somewhere in Dhayavar

Re: ATCS bug?

Post by rijackson741 »

Please post the json file. There's an error in it somewhere that's causing ATCS to throw an exception when it tries to load it.
Level:69, XP:6038672, PV:555, FQ:77
HP:224, AC:216, AD:47-59, AP:3, ECC:27%, CM:3, BC:174, DR:3
Gold: 237559 | RoLS:1, RoL:1, GoW:1, VSH:1, RoFLS:1, WoB:1
HH:1, WA:1, CS:2, Cl:1, IF:4, Ev:3, Re:2, WP:DA:1, WP:1S:1, AP:L:1, FS:DW:2, S:DW:1
BiasZebra
Posts: 17
Joined: Tue Apr 02, 2019 7:34 pm
android_version: 6.0 - Marshmallow

Re: ATCS bug?

Post by BiasZebra »

I just deleted the conv file and remade it. Things seem to be running fine now.

Thanks for the quick response though
Post Reply