Map Bug

A place to submit bugs to the Andor's Trail Development Team.
Post Reply
CUCHULAINN3
Posts: 148
Joined: Tue Dec 04, 2018 3:06 pm
android_version: 5.1 - Lolipop

Re: Map Bug

Post by CUCHULAINN3 » Wed Jan 02, 2019 2:51 pm

I deleted all my maps and went back over stuff that's how I got the 382. But I see your point
What does it profit him
The right to be born
If he suffers the loss of liberty?
Laws were made for people
And the law can never scorn
The right of a man to be free
We are the people
And we shall overcome
Let them have their say
Free the people

blackmore84
Posts: 26
Joined: Thu Jul 25, 2013 6:19 pm
android_version: 4.1 - Jellybean

Re: Map Bug

Post by blackmore84 » Wed Jan 02, 2019 3:05 pm

Thank you Ryjackson! That solve the Problem! It was not a bug of andorstrail (sorry for the assumption). It is a problem with my device. I had have to reset it and didn't have savefiles of this maps :D
Lvl: 49, XP: 2144695, Gold: 94052, RoLS: 1, ElyR: 0, RoL: 0, ChaR: 0, GoLF: 1, ShaF: 0, SRoV: 0, VSH: 0, WMC: 0, GoW: 0
HP: 111, AC: 294%, AD: 26-39, AP: 3, ECC: 25%, CM:2.0 , BC: 114%, DR: 4

User avatar
Zukero
Lead Developer
Posts: 1965
Joined: Thu Jul 21, 2011 9:56 am
android_version: 8.0
Location: Eclipse

Re: Map Bug

Post by Zukero » Wed Jan 02, 2019 3:40 pm

blackmore84 wrote:
Wed Jan 02, 2019 3:05 pm
Thank you Ryjackson! That solve the Problem! It was not a bug of andorstrail (sorry for the assumption). It is a problem with my device. I had have to reset it and didn't have savefiles of this maps :D
Glad to hear that. A device reset is indeed an event that can cause issues ;)
Lvl: 78, XP: 8622632, Gold: 271542, RoLS: 1, ElyR: -, RoL: -, ChaR: 1, GoLF: 1, ShaF: 1, SRoV: 1, VSH: 1, WMC: 1, GoW: 1
HP: 71, AC: 301%, AD: 38-47, AP: 3, ECC: 50%, CM: 3.75, BC: 101%, DR: 2

User avatar
Flaming
Posts: 223
Joined: Sun Mar 02, 2014 4:35 pm
android_version: 4.4 - Kitkat

Re: Map Bug

Post by Flaming » Wed Jan 09, 2019 9:36 pm

I have just encountered this bug as described by the inital posters! I will try the fixes in this thread to see if it works. Android 4.4.2, new version of andors trail.
Ferenc, level 30, 472343 exp, 20707 gold. HP 74, AP 12/4, Attack 226 17-24 +45x2.0, Defense 58/5
Unspent 0, BS 1, CS 2, IF 2, FS:DW 2
RoLS: 0, ElyR: 0, RoL: 0, ChaR: 0, GoLF: 0, ShaF: 0, SRoV: 0, VSH: 0, WMC: 0, GoW: 0

User avatar
rijackson741
Posts: 2710
Joined: Tue Aug 20, 2013 2:04 am
android_version: 9.0 - Pie
Location: Somewhere in Dhayavar

Re: Map Bug

Post by rijackson741 » Wed Jan 09, 2019 9:47 pm

If you mean the missing red X, we know what that is. There will be a fix soon.
Level:68, XP:5672461, PV:497, FQ:62
HP:220, AC:247, AD:46-58, AP:3, ECC:23%, CM:3, BC:171, DR:3
Gold: 222889 | RoLS:1, RoL:1, GoW:1, VSH:1, RoFLS:1
HH:1, WA:1, CS:2, Cl:1, IF:4, Ev:3, Re:2, WP:DA:1, WP:1S:1, AP:L:1, FS:DW:2, S:DW:1

User avatar
Flaming
Posts: 223
Joined: Sun Mar 02, 2014 4:35 pm
android_version: 4.4 - Kitkat

Re: Map Bug

Post by Flaming » Thu Jan 10, 2019 1:11 am

Yes that is the missing red x that I encountered. Ty
Ferenc, level 30, 472343 exp, 20707 gold. HP 74, AP 12/4, Attack 226 17-24 +45x2.0, Defense 58/5
Unspent 0, BS 1, CS 2, IF 2, FS:DW 2
RoLS: 0, ElyR: 0, RoL: 0, ChaR: 0, GoLF: 0, ShaF: 0, SRoV: 0, VSH: 0, WMC: 0, GoW: 0

UnKonstantin
Posts: 2
Joined: Wed Dec 26, 2018 7:27 am
android_version: 4.4 - Kitkat
Location: Moscow

Re: Map Bug

Post by UnKonstantin » Thu Jan 17, 2019 7:05 am

Hi everyone.
Got missing red X bug recently. Android 4.4.2, Andor's Trail 0.7.3
Updated the game and was enjoying it with proper X mark on the map until I set forth to Remgard for the first time.
Somewhere on waterway (not sure) the red X disappeared. I have overwritten all saves since then, so will wait for the fix.

The map also is inadequate when you zoom it in while being on a border square (e.g. east bank of mountainlake). Map view after zooming jumps to the west even if you zoom in the center.

User avatar
rijackson741
Posts: 2710
Joined: Tue Aug 20, 2013 2:04 am
android_version: 9.0 - Pie
Location: Somewhere in Dhayavar

Re: Map Bug

Post by rijackson741 » Thu Jan 17, 2019 12:16 pm

Hello UnKonstantin, and welcome to the forums,

The red X disappears as soon as you visit the new maps north of Remgard. You may notice it much later on, but that's when it happens.

I see what you mean about zooming the worldmap. We'll have to look into that. Thanks for pointing it out.
Level:68, XP:5672461, PV:497, FQ:62
HP:220, AC:247, AD:46-58, AP:3, ECC:23%, CM:3, BC:171, DR:3
Gold: 222889 | RoLS:1, RoL:1, GoW:1, VSH:1, RoFLS:1
HH:1, WA:1, CS:2, Cl:1, IF:4, Ev:3, Re:2, WP:DA:1, WP:1S:1, AP:L:1, FS:DW:2, S:DW:1

UnKonstantin
Posts: 2
Joined: Wed Dec 26, 2018 7:27 am
android_version: 4.4 - Kitkat
Location: Moscow

Re: Map Bug

Post by UnKonstantin » Mon Jan 21, 2019 7:43 am

Hi rijackson741, thanks for replying.

The red X was back after I returned to Loneford. I went to Ulifendor to complete Dark Protector quest and saw the X on the map there.

User avatar
Schmmiiirc
Posts: 285
Joined: Fri Feb 10, 2017 4:25 pm
android_version: 6.0 - Marshmallow
Location: Under the moon

Re: Map Bug

Post by Schmmiiirc » Mon Jan 21, 2019 9:08 am

UnKonstantin wrote:
Mon Jan 21, 2019 7:43 am
Hi rijackson741, thanks for replying.

The red X was back after I returned to Loneford. I went to Ulifendor to complete Dark Protector quest and saw the X on the map there.
It does seem to reappear in some places, mostly underground I've found.
See the puppies scatter.

Post Reply