does Blackwater maze map change on you?

Post your questions about game contents here. Want to know how to complete a quest, or where to go to find an item? Post here!
BadRandy
Posts: 33
Joined: Wed Dec 11, 2019 10:13 pm
android_version: 9.0 - Pie

does Blackwater maze map change on you?

Post by BadRandy »

Ok I've gotten through the maze multiple times with zero problem. I was doing the searching for madness quest and couldn't beat the Hira'zinn. So I wanted to get back to blackwater to get the armour set. I travel all the way back to the maze and it seems like the maze has changed on me. I've been through it multiple times already but not it won't let me through. There is an exit to a room I'm in to continue to the ladder up and it won't let me through the door in the wall.

User avatar
Nut
Posts: 500
Joined: Mon Oct 27, 2014 12:14 pm
android_version: 5.1 - Lolipop
Location: Glade

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by Nut »

No, the maze stays the same during play. (If not, I'd be interested. Never say never after all...)
Your actual hero was already in BWM or Prim?
Nut
_____
Conina: Lvl 38, HP 65, AC 253%, AD 25-29, CHS 41, BC 119% Do 4, IF 1, Ev 2, Reg 1, Ta 1, 1 RoLS
Anwyn: Lvl 52, Nut: Lvl 61

User avatar
Antison
Posts: 3440
Joined: Mon Mar 28, 2011 11:33 pm
android_version: 10 - Android 10
Location: A home without a beagle is just a house

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by Antison »

BadRandy wrote:
Thu Jan 02, 2020 9:47 pm
I've been through it multiple times already but not it won't let me through.
With this current hero or a previous one?
"A home without a beagle is just a house"

User avatar
rijackson741
Posts: 3120
Joined: Tue Aug 20, 2013 2:04 am
android_version: 10 - Android 10
Location: Somewhere in Dhayavar

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by rijackson741 »

As already noted, with an existing character, no (unless there's a bug). With a new character ...
Level:69, XP:5961483, PV:514, FQ:66
HP:224, AC:247, AD:46-58, AP:3, ECC:23%, CM:3, BC:174, DR:3
Gold: 237559 | RoLS:1, RoL:1, GoW:1, VSH:1, RoFLS:1
HH:1, WA:1, CS:2, Cl:1, IF:4, Ev:3, Re:2, WP:DA:1, WP:1S:1, AP:L:1, FS:DW:2, S:DW:1

BadRandy
Posts: 33
Joined: Wed Dec 11, 2019 10:13 pm
android_version: 9.0 - Pie

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by BadRandy »

Using same hero that has already completed all the blackwater quests. Had also been back 3 other times to grind. I was trying to get back to get again to get a full blackwater armor set and weapons.
I've added a copy of the current map where I'm stuck at. I'm the X and there is an exit to that room to the left of the X. The game will not let me through the open door in the wall.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Nut
Posts: 500
Joined: Mon Oct 27, 2014 12:14 pm
android_version: 5.1 - Lolipop
Location: Glade

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by Nut »

This is strange.
Try to
get to the big room, then leave it to the left and then rather straight forward to your target room in the upper left

Does that work?
Nut
_____
Conina: Lvl 38, HP 65, AC 253%, AD 25-29, CHS 41, BC 119% Do 4, IF 1, Ev 2, Reg 1, Ta 1, 1 RoLS
Anwyn: Lvl 52, Nut: Lvl 61

BadRandy
Posts: 33
Joined: Wed Dec 11, 2019 10:13 pm
android_version: 9.0 - Pie

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by BadRandy »

I wish I could even get to the big room. That is blocked for me as well. I wonder if the map is the same layout for everyone or is it randomfor each of us?

User avatar
Antison
Posts: 3440
Joined: Mon Mar 28, 2011 11:33 pm
android_version: 10 - Android 10
Location: A home without a beagle is just a house

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by Antison »

BadRandy wrote:
Fri Jan 03, 2020 12:18 am
I wish I could even get to the big room. That is blocked for me as well. I wonder if the map is the same layout for everyone or is it randomfor each of us?
Send me your save file, I can get you through
"A home without a beagle is just a house"

Tomcat
VIP
Posts: 1098
Joined: Tue Feb 08, 2011 7:05 am
android_version: 7.0

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by Tomcat »

I'm having a similar problem. I'm trying to get back from Prim with a character I had saved before downloading the new beta, and I can't get figured out how to get back to Stoutford now.
Norbert
Lvl:52 XP:2597576 AP:12 HP:124 AC:282 AD:30-42 CHS:27 CM:2.0 ECC:18% BC:132 DR:2
Skills: CS:2 IF:2 Ev:3 Rg:1 DgPro:1 1HPro:2 LtAPro:2 FS-DW:2 Sp-DW:1
Equip: FP BSS JoF RoP PRoB SrpHbk GoLF EnhCH EnhCB
Other: DotSP VD GoW FB TG RoD+6 Oegyth:6

CUCHULAINN3
Posts: 416
Joined: Tue Dec 04, 2018 3:06 pm
android_version: 8.1 - Oreo

Re: does Blackwater maze map change on you?

Post by CUCHULAINN3 »

that's the last spot i found the merchant
so I didn't have that issue.
LV~92 HP-141 GOLD~735, AC~234 BC~166 AD~75-87 CRIT HS~15 DR~5 PLACES VISITED~514 ROLS~1 ELYR~1 ROL~1 HOF~1 CHAR~1GOLF~1 SHAF~1 SROV~1 VSH~1 WMC~0 GOW~1 BD~1 HS~1 no item to heal nor sold any item

Post Reply